U Srbiji je instaliran prvi laserski bilbord – potpuno nov koncept spoljne reklame.

 

Na fasadi nove poslovne zgrade Ziegel House, na Autokomandi u Beogradu, postavljen je prvi pano laser u Srbiji. Ovoj način spoljnog oglašavanja do sada nije viđen kod nas.

 

Savršenost laserske tehnologije u raznim industrijama dovela je do kreativne primene laserskih projektora u spoljnom oglašavanju u svetu. Tehnologija laserske refrakcije – Pure Light,  primenjena u spoljnom oglašavanju daje izvanredno atraktivan prikaz logotipa, slogana i kratkih tekstualnih poruka velikih razmera i različitih boja, projektovanjem na fasade zgrada.

 

Reklamni panoi Logo Laser izazivaju veliku radoznalost kod gledalaca zbog dosad neviđene tehnologije projekcije. U moru neprimetnih i statičnih bilborda koji više ne privlače pažnju onako kako bi trebali, laserski bilbordi imaju dinamičan prikaz na velikim površinama od recimo 250 kvadrata.

Projekcija je mobilna, menja boju i karakteriše efekte poput pop-up prozora, pomicanja, fade-in, fade-out, treperenja, rotiranja i mnogih drugih efekata koji pomažu da se privuče i zadrži pažnja gledalaca.

 

Logo laserski bilbordi namenjeni su prevashodno  kampanjama za brending.

 

Savršeni su za projekcije logotipa, slogana, kratkih tekstualnih poruka i animacija. Kontroliše ih sopstvenim softverom, u okviru kojeg se video materijal priprema za učitavanje u projektor i projektovanje na zid. Ovom tehnologijom, takođe, možemo obojiti celu fasadu određenim šarama, recimo, pahuljicama koje padaju za Novu godinu.

Na osnovu zahteva klijenta, dizajneri pripremaju video optimizovan za tehnologiju projektora. Jednominutni oglasni blok podeljen je na video zapise od po deset sekundi. Drugim rečima, ta reklama od deset sekundi prikazana je između 720 i 900 puta u roku od 24 sata.

 

Pored panoa Logo Laser postavljenog na Autokomandi, uskoro će biti postavljena još dva na atraktivnim lokacijama na Novom Beogradu, a planira se i postavljanje na još nekoliko lokacija.

 

Kako reklama izgleda možete pogledati na ovom linku.